Politica de retur

Politica de retur

RETUR GARANTAT ÎN 14 ZILE

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Pentru retur este necesar să ne trimiteți un email la adresa ghemotoc1999@gmail.com

SCHIMBAREA PRODUSELOR GARANTATĂ

Orice produs achiziționat de pe site-ul nostru poate fi returnat sau schimbat în termen de 14 zile.Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă. Nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte, dacă îi lipsesc din accesorii sau daca a fost folosit. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului/produselor se face prin curier rapid. Taxa curierului pentru retur este suportată de client.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați într-un interval de 72h echipa prin mail: ghemotoc1999@gmail.com pentru a reclama această situație și ne vom asigura ca produsul sa fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi. În cazul produselor defecte, acestea se înlocuiesc sau se returnează contravaloarea.